banner137
banner25

ETSO küresel liderler toplantısında
 Dünyanın en önemli işdünyası örgütü Milletlerarası Ticaret Odası (ICC)'nın 2014 yılındaki ilk Yönetim Kurulu toplantısı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin(TOBB) ev sahipliğinde İstanbul'da gerçekleştirildi.

            Toplantı kapsamında, TOBB ve Türkiye Milletlerarası Ticaret Odası'nın (ICC) ev sahipliğinde İstanbul'da  'Değişen Küresel Ekonomi ve Türkiye' konulu  bir panel gerçekleştirildi. Türk iş dünyasının temsilcileriyle küresel iş dünyasının yöneticilerini bir araya geldiği panele, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ile birlikte Meclis Başkanı Mehmet Eren katıldı.

            Küresel iş dünyası liderlerinden oluşan ICC Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte bir çok önemli şirketin üst düzey yöneticilerinin yer aldığı uluslar arası toplantıda; kürsel ekonominin ve özellikle yükselen piyasaların kritik bir dönemeçten geçtiği değişim süreci tüm boyutlarıyla tartışıldı. 

            Panelin açılış konuşmalarını; ICC Yönetim Kurulu Üyesi, ICC Türkiye Milli Komitesi ve TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile ICC (Milletlerarası Ticaret Odası) Başkanı ve bünyesinde dünyaca ünlü derecelendirme kuruluşu Standard and Poor'su da bulunduran McGraw Hill'in Yönetim Kurulu Başkanı Harold McGraw yaptı.

             ICC Genel Sekreteri Jean-Guy Carrier ve ICC Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı panelde; Avustralya G20 Sherpası Robert Milliner, Hazine Müsteşarı İbrahim Çanakcı, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan ve Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen de, değişen "küresel ekonomi ve Türkiye" üzerine değerlendirmelerde bulundu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30