banner78
banner25

ETSO girişimciye destek oluyor!
 Edirne Ticaret ve Sanayi Odası, iş dünyasının yanında ve her daim destekçisi olma yönünde üstlendiği misyonla, İlimiz ekonomisinin gelişmesi adına atmış olduğu adımlara bir yenisini ekledi. İlimizdeki yatırımların önünü açmak, girişimci fikirleri hayata geçirmek için, yeni fikir ve projelere sahip tüm girişimcileri görüşmeye davet eden ETSO, girişimci tüm projelere yön gösterecek, ışık tutacak, danışmanlık edecek.

            Üyelerine verdiği hizmeti her geçen gün daha da iyileştirmek adına geliştirdiği uygulamalara bir yenisini ekleyen ETSO yönetimi, İlimizde, genç, dinamik, yenilikçi iş fikirlerini, girişimcilerin kendisinden dinleyip, gerekli desteklerden faydalandırmak adına yeni bir uygulama başlattı. Odaya yapılacak müracaat sonrasında tüm iş fikirlerini değerlendirme kararı alan yönetim , yeni iş kuracak olan tüm girişimcilerle birebir görüşecek, desteklerden faydalandırmak adına üzerine düşen tüm sorumluluğu gerçekleştireceğini bildirdi.

            Yeni bir iş fikrine sahip tüm girişimcilerin, 15 Aralık 2013 tarihine kadar, Edirne Ticaret ve sanayi Odası görevlilerinden AB ve Dış İlişkiler Uzmanı Güliz Elif Yardımcı ile 0 284 2251014 dahili (131),nolu telefon veya [email protected]),e-mail yolu ile ulaşabilecekler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30