banner78
banner25

En tehlikeli taraftar! Gökkuzgunlar….
Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden Edirnespor Gençlik Kulübü'nün taraftarları, futbol dergisi 'Four-Four-Two'nun her yıl geleneksel olarak belirlediği 'En Güzel Taraftar Hikayeleri bölümünde 2012'nin 'En Tehlikeli Taraftarı' olarak belirlendi.
Four-Four-Two Dergisi, her yıl olduğu gibi bu yıl da taraftar oskarlarını belirledi. Yıl içindeki en güzel taraftar hikayelerini seçen dergi yönetimi, bir önceki yılın En Tehlikeli Taraftarı' olarak BAL 11'nci Grup'ta mücadele eden Edirnespor GK taraftarını belirledi.
 Edirnespor GK'nın 2011-2012 sezonunda 25 Kasım Stadyumu'nda oynadığı Avcılar Belediyespor maçını, takımın cezası nedeniyle tribünler yerine demiryolundan izleyen Gökkuzgunlar, Four-Four-Two Dergisi tarafından yılın En Tehlikeli Taraftarı seçildi. Derginde, Edirnespor GK taraftarından şu şekilde bahsedildi:
 'KENDİLERİNİ FAZLASIYLA TEHLİKEYE ATTILAR'
'Aslında taraftarların kendisi değil, içinde bulundukları durum tehlikeli! Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Edirne Gençlik Kulübü taraftarlar daha öne çıkan olaylar nedeniyle seyircisiz maç oynama cezası aldılar ama bu durum onları takımlarını izlemekten alı koyamadı. Ancak tribünün dışında sahayı görebilecekleri tek yer tren raylarının üzeri olunca kendilerini fazlasıyla tehlikeye attılar!'
Derginin yaptığı belirlemelere göre 2012'nin en iyi taraftar hikayeleri şu şekilde:
En Yaratıcı Taraftar: Bozbaykuşlar (İstanbul Büyükşehir Belediyespor)
En Tehlikeli Taraftar: Gökkuzgunlar (Edirnespor Gençlik Kulübü)
En Fedai Taraftar: Beşiktaş
En İyi Koreografi Yapan Taraftar: Galatasaray
En Mağdur Taraftar: Fenerbahçe
En Vefalı Taraftar: Eskişehirspor
En Mutsuz Taraftar: Ankaragücü
En Coşkulu Taraftar: Karşıyaka
En Yardımsever Taraftar: Altay
En Sorumlu Taraftar: Adana Demirspor
GÖKKUZGUNLAR OY BEKLİYOR
Dergi yönetimi, 10 taraftar hikayesi arasından en iyisini de seçiyor. İnternet üzerinden yapılan oylamayla seçilecek 'Yılın En İyi Taraftarı' ile yapılacak röportaj, derginin Şubat 2013 sayısında yer alacak. Şu an yapılan oylamada 184 oy ve yüzde 1,52 ortalamayla Gökkuzgunlar, 10 taraftar arasında son sırada yer alıyor.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30