banner78
banner25

Emniyet Müdürü değişiyor!

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge ile 27 ilin Emniyet Müdürleri değişirken, bu iller arasında Edirne’nin de bulunduğu ve Emniyet Müdürü’nün görevinden alındığı belirtildi.

17 Aralık olaylarından sonra Hükümetin bazı Emniyet Müdürlerinin Cemaat kadrosundan olduğu yönündeki görüşleri ile başlayan süreç değişen Emniyet Müdürleri ve teşkilat mensupları ile devam etti.

Dün yayımlanan genelge sonrasında 5 Aralık 2012 tarihinde Edirne Emniyet Müdürlüğü’nde göreve başlayan Cemil Ceylan’ın görevinden alındığı bildirildi.Edirne’de görevde kaldığı süre içerisinde gerek halkla gerekse yazılı ve görsel baın mensupları ile hakkaniyet çerçevesinde diyalog kurmaya çalışan Ceylan’ın görevden alınması kentte büyük yankı uyandırdı.Ceylan’ın yaptığı hizmet ve çalışmaları yakından takip eden kişiler yapılanın haksızlık olduğunu ifade ederek “hükümet Cemaat çatışması böylesi iyi insanların grev yapmasına engel oluyor.Ve sonunda olan hep çalışan başarılı bürokratlara oluyor”dediler.

Cemil Ceylan’ın önümüzdeki günlerde görevini yerine atanan Merkez Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’a devretmesi bekleniyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
emniyet 10 yıl önce

emniyet müdürü iki sene görevde kaldı hangi başarılı çalışmaları yaptı

banner30