banner78
banner25

Emniyet kemeri takılı olsaydı!

Tem Otoyolu Kuzey şeridinde meydana gelen trafik kazasında bir sürücü yaşamını kaybetti.

İstanbul’dan yüklediği oto camlarını Almanya’ya nakleden tır sürücüsü Edirne tem otoyolu gişelerine 11 km kala yoldan çıkarak kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre İstanbul istikametinden Edirne istikametine seyir halindeki Vlademir Petrov (52) isimli tır sürücüsü X 6966 EE çekici, X 9555 BH plaka sayılı aracının henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce sağ şeritte bulunan bariyerlere sonrada yolun sol şeridinde bulunan bariyerlere çarparak yan yattı ve uzun bir süre sürüklendi.

Olayı gören diğer sürücülerin durumu haber vermesi üzerine olay yerine İtfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri ile polis sevk edilirken , yapılan ilk kontrolde tır sürücüsünün araçtan dışarı fırladığı ve dorsenin altında kaldığı anlaşıldı.Sağlık ekipleri kontrollerinde sürücünün yaşamını olay yerinde kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde inceleme yapan ekipler sürücünün muhtemelen direksiyonda uyumuş olabileceğini ancak emniyet kemerinin takılı olması durumunda yaşamını yitirmesinin söz konusu dahi olamayacağını kaydetti.

Sürücü Vlademir Petrov’un arkadaşları ve firma sahibi olay yerine gelerek sürücünün cenazesinin hastane morguna kaldırılmasını istedi.



banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30