banner78
banner25

Emniyet kadrosunda revizyon olacak

Cemil Ceylan’dan boşalan Edirne Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen yeni Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ çalışacağı ekibinin oluşturulması için düğmeye bastı.

Göreve geldiği günden bu yana yaptığı ziyaret ve kurum içi toplantılarla kentteki sorunların çözümü için ekibini kurmaya çalışan Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’un izne ayrıldığı ve izin dönüşüne kadar bazı şube müdürlerinin yerlerinin değiştirilmesi için gerekli talimatı bıraktığı iddia edildi.

Kentte yaşanan bazı aksaklıkları gözlemlediği ve tıkanan noktaların aşılması için yeni atamalar yaptığı ifade edilirken, bazı birimlere eski kadroların geri alınacağı ve emniyette yeni bir beyin takımının oluşturulacağı iddia edildi.

Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’un eşyalarının taşınması için bir hafta süreliğine Ankara’ya gittiği, burada Emniyet Genel Müdürlüğü’nde görüşmeler yapacağı ve 1 Mart 2014 tarihinde iş başı yapacağı öğrenildi. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30