banner137
banner25

Emekli ikramiyesini aldığı gün eşini öldürdü
Edirne’de yaklaşık iki ay önce emekli olan Şehir içi Trafik Tescil ve denetleme Şube Müdürlü kadrosunda görevli polis memuru Necip Dönmez emekli ikramiyesi aldığı gün hemşire eşini öldürdü.
İki çocuk sahibi memur karı koca arasında şiddetli geçimsizlik cinayetle sonuçlandı. Uzun yıllar Edirne Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü’nde çalıştıktan sonra tayini Havsa ilçesine çıkan ve bu tayin sonrasında Emniyet Müdürlüğüne sorunların baş gösterdiğini ve ilçeye gidip gelmede sorunları olduğunu belirterek tayinin durdurulmasını istediğini belirten Necip Dönmez çareyi emekliye ayrılmakta buldu.Emekliliğe ayrılan polis memuru, akşam saatlerinde Edirne Devlet Hastanesini Nöroloji servisinde görevli eşi hemşire Nurcan Dönmez’in yanına geldi.
Gece nöbetinde bulunun hemşireyi konuşmak üzere dışarıya çağıran Necip Dönmez, polikliniklerin bulunduğu karanlık ve kuytu alanda bir süre eşi ile konuştu ve konuşma tartışmaya dönüştü.
Aralarında çıkan tartışma sonucu Dönmez, belindeki tabancayı çıkararak eşine beş el ateş etti.Mermilerden beşinin eşinin vücudunun değişik yerlerine isabet etmesi sonrasında yere yığılan kadın olay yerinde hayatını kaybetti.Daha sonra ise polis memuru tabancayı çenesinin altına dayayarak yaşamına son vermek istedi.15 yılı aşkın bir süredir Edirne’de görev yapan polis memuru ağır yaralanırken ilk müdahale her iki kişiye de olay yerindeki hastane görevlileri tarafından yapıldı ancak hemşire Nurcan Dönmez hayatını kaybederken ağır yaralı olan emekli polis Necip Dönmez Edirne Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi altına alındı.
Hemşire Nurcan Dönmez’in cesedi ise Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yerine gelerek bilgi alan Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, polis memurunun yaklaşık 2 ay önce emekliye ayrıldığını belirterek eşi Nurcan Dönmez’in emniyete müracaatta bulunduğunu söyledi ve şiddetli geçimsizlikleri olduğu gerekçesi ile beylik tabancasının savcılık tarafından tedbir amaçlı alındığını kaydetti.
Görgü tanığı bir hasta ise olayın yaşandığı boşlukta polisle hemşirenin önce tartıştığını "Allah belanı versin" diyerek kadının haykırdığını ve 5-6 el silah sesini duyduklarını belirtti.
Edinilen bilgiye göre olay öncesinde emekli polis memurunun yakın arkadaşlarına eşini vuracağını söylediği ancak arkadaşlarının yapmaması karşısındaki uyarılarına aldırış etmeden yanlarından ayrıldığı öğrenildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30