banner78
banner25

Eleştirilere rağmen!...

Edirne Belediye Başkan Adayı Recep GÜRKAN Edirne’yi karış karış gezerek herkesi dinlemeye devam ediyor.

CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan, mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor.  Ziyaret ettiği Sabuni, Karaağaç, Çavuşbey, İstasyon, Şükrüpaşa, Medrese Ali Bey Mahallelerinde büyük bir coşkuyla karşılandı.

Belediye Başkan Adayı Recep GÜRKAN önceki gece Abdurrahman Mahallesinde 7’den 70’e tüm mahalleli tarafından da büyük bir coşkuyla, “Edirne’ye yakışan başkan Recep GÜRKAN” tezahüratıyla karşılandı.

CHP Edirne Belediye Başkan adayı Recep Gürkan, gündüzleri esnaf ve Edirnelilerle buluşurken ve sivil toplum örgütlerini, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederken, geceleri de mahalle gezileriyle seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Önceki akşam Kirişhane Semtinde Abdurrahman Mahallesi’ne giden Recep Gürkan, burada mahallelinin büyük bir ilgisiyle karşılaştı. Yaşlısıyla, genciyle tüm mahalleli tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Recep Gürkan, yaşlısından gencine herkesle tokalaşarak kendisine gösterilen ilgi için teşekkür etti.

Bir mitingi havasında gerçekleşen mahalle ziyaretinde halka seslenen Recep Gürkan, halkın kendisini bağrına basmasından dolayı büyük bir onur ve mutluluk yaşadığını dile getirdi.

Gürkan, Abdurrahman Mahallesinde yaptığı konuşmada, “Edirne'yi hep birlikte Avrupa’nın parlayan yıldızı yapacağız. Sizlerin desteğiyle Edirne Belediyesi’ni tekrar CHP’li belediye haline getireceğiz. Yönetimimizde herkes söz sahibi olacak.  Sivil toplum ve meslek odalarımızla temas halinde olacağız. Edirne'nin alt yapı ve otopark sorununu çözeceğiz. İçme suyu şebekesi modern çağa uygun olacak. Çağdaş ve Cumhuriyet’in savunucusu Edirneliler her şeyin en iyisini hak ediyor” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Gürkan’ın konuşması sık sık alkışlarla kesildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30