banner78
banner25

EDOSK'tan Vali Duruer'e ziyaret

Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK)  Yönetim Kurulu Üyeleri, Edirne Valisi Hasan Duruer’i ziyaret etti. Duruer’in valilikteki makam odasında gerçekleşen ziyaretten EDOSK’lu yöneticiler Vali Duruer’i bir hafta sonu etkinliğine katılımcı olarak davet etti. Vali Duruer de yoğun programının arasına 2-3 saatlik yürüyüş sığdırabileceğini belirterek etkinliğe katılmak istediğini belirtti.

Geçtiğimiz ay yeni yönetimini oluşturan EDOSK ilk resmi ziyaretini Edirne Valisi Hasan Duruer’e gerçekleştirdi. Başkan Bülent Bacıoğlu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Duruer’e yapmış oldukları çalışmalardan bahsederek kulüp hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında konuşan EDOSK Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bacıoğlu, EDOSK’un, lisanslı sporcuları ve 100’ün üzerindeki aktif üyesi ile Edirne’de faal bir dernek olduğunu belirtti. Edirne’de aktif olmayan 3 branşı EDOSK olarak aktif hale getirdiklerini kaydeden Bacıoğlu, “Kendi kapasitelerimiz ile geliştirdiğimiz Avrupa Birliği projeleri ve uluslararası bisiklet faaliyetleri ile 21 ülkede 100’ün üzerinde gencimizi ücretsiz olarak çeşitli Avrupa Birliği projelerine dâhil ettik.  Sportif faaliyetlerin yanı sıra çevresel olaylarda da sorumluluk üstlendik. Başta bisiklet ve kano sporu olmak üzere birçok doğa sporları branşını ilimizde daha üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Vali Hasan Duruer de Edirne ve Trakya bölgesinin dağcılık ve kayak sporları dışında diğer birçok doğa sporunu gerçekleştirmeye elverişli bir bölge olduğunu ifade etti. Duruer ayrıca EDOSK’un bir hafta sonu etkinliğine katılarak 2-3 saatlik bir yürüyüş faaliyeti gerçekleştirebileceğini de ifade etti.

Ziyaret sonunda EDOSK yöneticileri Vali Duruer’e kulübün bisiklet formasını hediye etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30