banner78
banner25

Edirne Ak Parti Meclise gidiyor!
Ak Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından organize edilen ve yaklaşık 50 kişiden oluşan bir heyet Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın grup toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gidiyor.
Sabah saatlerinde parti il binası önünden hareket eden heyet akşam saatlerinde Ankara’ya vararak ilk ziyaretini Anıtkabire yapmayı planlıyor.Konu hakkında açıklama yapan İl Başkanı Müjdat Kahve teşkilatın motivasyonunda bu tür çalışmaların şart olduğunu belirterek “teşkilatımız Merkez ilçe, Kadın kollarımız ve Gençlik kolları üyelerimiz ile Parti Genel merkezimize giderek burada görüşmeler yapacağız.Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın sabah saat 11:00 da yapılması planlanan grup toplantısına katılacağız.Edirne ile ilgili sorunların aktarılması ve çözümü konularında ilgili Bakan ve bürokratlarla görüşeceğiz.Burada amacımız motivasyonu arttırmak ve Genel Merkezdeki heyecanı partililerimizin tamamına yaymak istiyoruz”dedi.
Anakara ziyaretine Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özülkü ,Kadın Kolları Başkanı Melek Yörük ve beraberindeki partililer katılıyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30