banner78
banner25

EDEB'den Baştuğ'a hoş geldin
 EBED Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Dilek Kaynak, Sayman Cengiz Gültekin, Sekreter Fikran Karaçavuş ve Başkan Yardımcısı Şaban Ataseven ziyarette bulunduğu Edirne İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ'a görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Edirne İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ Edirne'nin huzurlu ve güvenli şehir olduğunu vurgulayarak, "Edirne’de göreve başlamam ile ile yeni bir heyecan, insan odaklı hareketle çok daha güvenli ve huzurlu bir şehre dönüşmesinde başarılı olacağıma inanıyorum. Edirne’ye atanmam bir görev değişikliği idi. Benden önceki Edirne İl Emniyet Müdürleri çok başarılı çalışmalar yapmışlar, bende bu çalışmaların devamını getireceğim." dedi.

Edirne Bedensel Engellileri ve Ailelerini Koruma Yardımlaşma Derneği (EBED)’ in özel bir sivil toplum kuruluşu olduğunu, yaptığı başarılı çalışmalar hakkında bilgisinin bulunduğunu belirterek, “Edirne Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman sizlerin yaptığı sosyal projele destek vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30