banner78
banner25

Doping kontrolü yapmadılar!
651 nci Tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerinde tam bir skandal yaşandı.Başpehlivanlık mücadelesinde rakibi Recep Kara’yı yenerek Başpehlivan olan Ali Gürbüz maç sonrası yaşana sevinç gösterilerinin sonunda doping kontrol odasına geldiğinde kimsenin olmadığını gördü.
Sarayiçi Er meydanında ki güreşlerin sonunda pehlivanlardan idrar numunesi alınması gerekirken başa güreşen pehlivanlardan numune alınmamsı ve kontrolörlerin ortalıkta görülmemesi akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.
Güreşlerin bitimi sonrasında saha dışına çıkan Başpehlivan Ali Gürbüz tek tek yetkili aramaya başladı.Halkın kendisini beklediği faytonunda hazır olmadığını ve derdini anlatacak kimseyi bulamadığını belirten Ali Gürbüz Kırkpınar ağası Seyfettin Selim’i aracında görünce kendisinden yardım istedi.
Ali Gürbüz durumu anlattıktan sonra Ağa Seyfettin Selim ilgili yerleri telefon ile arayarak gereğinin yapılmasını istedi ve “böyle saçmalık olur mu” diyerek yetkilileri eleştirdi.
Başpehlivan Ali Gürbüz ise başa güreşen kimseden idrar almadılar bu çok kötü bir şey.Doping kontrolü yapılmaması ve herkesin gitmesi hoş değil.Eğer ikinci ve üçüncüler vermezse bende vermem”diyerek yapılanın yanlış olduğunu ifade etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30