banner78
banner25

Döleneken

CHP Belediye Başkan aday adayı Namık Kemal Döleneken partisinin belirlediği kamu oyu desteği için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Tek başına dolaşarak gerçekleştirdiği ziyaretlerde Edirne kamuoyundan olumlu izlenimler aldığını belirten Döleneken partisinin politikaları doğrultusunda çalıştığını ve halkla çok sık bir şekilde bir araya gelerek aday adaylığı sürecini geçirmeye çalıştığını kaydetti.

Tarafımıza gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin değerlendirmeler yapan Döleneken CHP li olmanın verdiği gurur ve sorumlulukla aday adayı olduğunu ve Edirne için kendisinin başta olmak üzere kendisi gibi düşünenlerinde parti çatısı altında toplanarak ekip ruhu ile hareket ettiğini kaydetti.

Döleneken CHP’nin artık grup partisi olmaktan çok uzak bir parti olduğunu, bireylere yönelik olarak herkesi kucaklamak için yola çıktığını belirterek “ ben partimin politikaları doğrultusunda hareket ediyorum. Kişilere göre siyaset yapmıyorum.Genel başkanım bazlı bir politika izleyerek halkın yanında olan ve onları kucaklayan bir anlayış içerisindeyim.Bu gün Ak partinin başarısı herkesi kucaklamaktan geçiyor.Zamanında grupçuluk yapılarak bu partiyi birileri istediği gibi kullanmaya çalıştı.Bizim artık iktidara oynamamız gerekiyor.Biz muhalefette kalacak bir parti değiliz.Biz iktidar olacak bir partiyiz.Biz kitle partisiyiz.İşte bunun yoluda grupçu parti olmamaktan geçiyor”dedi.

Aralık başı gibi aday konusunun kesinleşeceğini belirten Döleneken “ben halktan gereken desteği görüyorum.Bizim için önemli olan kamuoyu desteğini alarak Genel Merkeze bunu göstermektir”dedi.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEHMET DOMUZCU 10 yıl önce

sayin namuk abi seniseni bi zler başkan olarak görmek i̇steri̇z saygilar

banner30