banner78
banner25

Döleneken açıklanmasını istiyor!

Edirne Belediye Başkan aday adayı Namık Kemal Döleneken muhtarların Ankara çıkarmasına ilişkin merak edilen soruların açıklanmasını istedi.

Gönderdiği yazılı metinde muhtarların Ankara ziyaretinin tamamen siyasi bir hareket olarak toplum tarafından algılandığını ve bir adayın açıkça desteklendiği yönünde muhtarların görüş belirttiğinin anlaşıldığını belirten CHP Belediye Başkan aday adayı Namık Kemal Döleneken “Edirne Merkez İlçede CHP’li Belediye Başkan aday adayları arasında yarışta son dönemlere girmiş bulunmaktayız. Bu günlerde yapılmakta olan kamuoyu araştırmalarında öne çıkabilmek için aday adaylarının tüm olanakları kullanması doğaldır. Ancak etik olmayan yöntemlerin, yanıltıcı bilgilerin ne bunu yapan adaylara ne de partimize bir yarar sağlamayacağı açıktır”dediği açıklamasında muhtarların ve seçim dönemine girmiş bazı oda ve meslek kuruluşları yöneticilerinin bu konuda daha özenli davranmasını beklediklerini kaydetti.Ankara dönüşü yaşanan konuyu muhtarlar derneği Başkanı ve Şükrüpaşa mahalle muhtarı olan İrfan Tasmalı ve Fatih Mahallesi Muhtarı Bilal Ürer ile yüz yüze yaptığı görüşmede sorduğunu, sadece kendi sorunları için gittiklerini, içlerinden bir arkadaşlarının aday konusunda Sayın Kılıçdaroğlu’na  görüş belirttiğini, bunun tüm muhtarların ortak görüşü olmadığını söylediklerini belirten Döleneken “Bu durumda derhal, hangi muhtarımız tüm arkadaşlarını da tartışma konusu haline getiren konuşmayı yaptığı kamuoyuna açıklanmalıdır. Bir aday adayı lehine Genel Başkanımıza öneride bulunan kişinin muhtar olup olmadığını bilmek de diğer aday adaylarının hakkıdır. Bu kişinin kim olduğunun ve Edirne Belediyesi ile gelir sağlayıcı bir ilişkisinin olup olmadığının ivedilikle açıklanmasını talep ediyorum.”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30