banner78
banner25

Diğer ağaçlarında akıbeti aynı!
Öğlen saatlerinde kentin genelini etkisi altına alan sert rüzgar Talatpaşa asfaltı üzerinde bazı ağaçlarına yere yatmasına neden oldu.
Ayşekadın cami durağı yakınlarında bulunan iğde ağacı sert rüzgarın etkisi ile yoldan geçen iki aracın üzerine devrildi.Bir süre önce Talatpaşa asfaltı üzerinde başlayan ve Edirne Belediyesi tarafından tanzim edilen yaya kaldırımları düzenlemesi işinde çok sayıda ağacın kök kısımlarının betondan sıkışmış olduğu ve yapılan kırımı çalışması sonrasında köklerin açığa çıkarak ağaçların güçsüz kalarak tutunacağı köklerinin kalmadığı görülmüştü.
Öğlen saatlerinde başlayan sert rüzgarın etkisi ile zayıf düşen iğde ağacı bir anda yoldan geçen araçların önüne düştü.Ayşekadın istikametinden Terminal istikametine gitmekte olan 22 AV 460 ve 22 AV 426 plaka sayılı araçların önüne düşen ağacı son anda fark eden her iki aracın sürücüsü direksiyonlarını kırarak kazadan yara almadan kurtulurken her iki araçta da hafif çapta maddi hasar meydana geldiği görüldü.Ağacın devrilmesi ile Talatpaşa asfaltında araç trafiği yarım saat süre ile tek yönlü olarak trafiğe kapatıldı.Belediye ekiplerinin gelmesi ile yapılan çalışmalar sonrasında yola düşen ağaç kaldırılarak yol araç trafiğine açılabildi.
 
 
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30