banner78
banner25

Destek yemeğinde bir araya geldiler!

Tarihinde sayısız başarılara imza atan Edirne Birinci Amatör ligi B gurubunda Şampiyonluk Mücadelesi veren Osmanlıspor, muhteşem bir yardımlaşma ve dayanışma gecesi düzenledi.

Edirne spor hayatında önemli bir yere sahip olan Osmanlıspor, örnek gösterilebilecek bir gece tertip ederek spor otoritelerinden tam not aldı.

Osmanlıspor'a gönül veren 250'nin üzerinde kişiyi biraraya getiren Osmanlıspor, Edirne spor camiasındaki iddiasında ısrarlı olduğunu göstermiş oldu.

Amatör ve Süper amatör ligde önemli başarılara imza atan Osmanlıspor geçtiğimiz akşam Öğretmenler Bahçesi'nde düzenlenen dayanışma gecesinde dayanışma ve birlikteliğin resmini çizdi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Çetin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serhat Ocak, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Osman Hatipler, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şaban Ardave Futbol İl Temsilcisi Yavuz Çiroz'un katıldığı geceye eski ve yeni yöneticiler ve Osmanlıspor'a gönül veren 250 kişi katıldı.

Osmanlıspor'un tek yumruk olduğu gecede, kulübe gelir amaçlı açık arttırmaya çıkartılan forma bin TL'ye futbol topu ise 500 TL'den alıcı buldu.

Hediye çekilişi için satılan 35 şeker ise 10 dakika içende satılarak güzel bir dayanışma örneği sergilendi.

Gecede ilk söz alan Edirne İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Çetin, böyle bir geceye katılmaktan dolayı çok mutlu olduğunu bu tür dayanışma gecelerinin birliktelik doğuracağına inandığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Serhat Ocak ise Osmanlıspor forması giymiş biri olarak geceye katılmaktan ve eski dostları görmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Osmanlıspor'un Başkanı Genel Kaptanı ve Osmanlı Spor Kulüp Başkanı Arif Aykaç, yaptığı konuşmada dayanışma yemeğine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından bu güne kadar Osmanlı Spor'a katkıda bulunanlara plaket verildi.

Yurt dışında olduğu için Yardımlaşma ve Dayanışma gecesine katılamayan Osmanlıspor'un onursal başkanı ünvanı verilen Hikmet Eraslan ise isminin okunduğu sırada ayakta alkışlandı.

Gecede en çok alkışlanan isim olarak hafızalarda yer eden Hikmet Eraslan, geceye gönderdiği faksta, " bu güne kadar olduğu gibi Osmanlıspor'a katkılarım ve desteklerim devam edecektir. Ben orada olmasamda beni seven birilerinin olduğunu bilmek güzel." dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30