banner78
banner25

Deniz Seki

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, şarkıcı Deniz Seki'ye 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını oy çokluğuyla onadı. Daha önce 7 ay cezaevinde kalan Deniz Seki, konser vermek üzere geldiği Edirne’de gazetecilere açıklamada bulundu.

Yargıtay 10. Ceza Dairesi ise tebliğnamede belirtilen istemin aksine, şarkıcı Deniz Seki'ye ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını bozmuştu. Daire, Seki'nin suçunun, "uyuşturucu ticareti yapmak" değil, "uyuşturucu ticaretine yardım etme" fiilini oluşturduğuna hükmederek, cezasında indirim yapılmamasını bozma nedeni saymıştı. Dairenin oy çokluğuyla aldığı karara, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti.

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, Başsavcılığın itirazını görüşerek, Seki hakkındaki son kararı verdi. Kurul, oy çokluğuyla aldığı kararında, Başsavcılığın itirazını kabul ederek, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinin, Deniz Seki'yi ''uyuşturucu ticareti yapmak'' suçundan verdiği 6 yıl 3 ay hapis cezasını onadı. Daha önce 7 ay cezaevinde kalan Deniz Seki, yeniden cezaevine girecek.

Kararın onanmasının ardından haberi alan ve avukatları aracılığı ile açıklama yapan sanatçı Deniz Seki ,geçtiğimiz aylarda Edirne’de olması gereken ve hava muhalefeti nedeniyle iptal edilen konseri için ikinci defa geldiği Edirne’de konser öncesi gazetecilere açıklama yaptı.

Seki açıklamasında vicdanının rahat olduğunu belirterek “avukatım zaten size gerekli açıklamayı yaptı.Ama bende konser öncesi birkaç kelam edeyim.Elime ulaşan herhangi bir tebligat yok ki; bende zaten konser öncesi burada sizlerle beraberim.Benim Allah katında vicdanım gayet rahat,hürpak inşallah yargı önünde de aynı berraklıkta olacağım çok kısa bir zaman sonra deyip,sizleri selamlayıp sahneme geçmek istiyorum”dedi.

Sanatçı Seki daha sonra konserin düzenleneceği alana gelerek burada konserini gerçekleştirdi.  

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30