banner78
banner25

Değirmendereli yalanladı!

Edirne kamuoyunda bomba etkisi yaratan ve kısa sürede CHP Belediye Başkanlığına aday adaylarını sıkıntıya sokan Sedefçi’nin adaylığının kesinleştiği yönünde çıkan haberleri CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli yalanladı.

Pazar günü internet sitelerinde yer alan ve Pazartesi günü ise iki ulusal gazetenin sayfalarında yer alana habere göre Edirne ilinde CHP Genel Merkezi mevcut belediye başkanı Sedefçi ile devam kararı aldı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığı ve asparagas haber olduğu ortaya çıktı.

Yer alan haberler üzerine bilgisine başvurduğumuz CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli “bu yönde Genel Merkez başta olmak üzere hiçbir yetkilinin açıklaması yok.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu kamu oyu yoklaması şeklinde aday belirleme yolunu seçti.Bu şekilde sistemli bir çalışma devam ederken birilerinin aday olduğu yönünde haberler çıkartması doğru değil.Bu işler öyle ahbap çavuş yada hatır gönül işi ile olacak işler değil.Gazetede yapılan haber gerçeği yansıtmamaktadır”dedi.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Edirne'den 11 yıl önce

bu iş bitmiş. sedefçi yine aday. kendinizi alıştırsanız iyi olur

Avatar
Chp li 11 yıl önce

cemal değirmendereli doğru söylemiş. edirnede kendisini hiç göremiyoruz. sadece keşanda çalışmasın. özledik kendisini

Avatar
Emekçi 11 yıl önce

cemal değirmendereliye katılıyorum

Avatar
rain @Emekçi 11 yıl önce

milletvekilinin adı kemal değirmendereli dir.bilginize..

Avatar
simitçi 11 yıl önce

ya dün açıklama yapılmış.sedefçi atanmış diyorlar.bilgisi olan varmı. sayın cemal değirmendereli amerikadayken resmi adaylık açıklaması yapılacağı söyleniyor

banner30