banner137
banner25

Dava adamları vali Duruer'i ziyaret etti!

Edirne Valisi Hasan Duruer’in Balkanlara, özellikle Batı Trakya’ya yaptığı ziyaretleri anlamlı bulan dava adamları bugün kendisine nezaket ziyaretinde bulundular.

Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları başkanlığının davetlisi olarak özel bir toplantı için Edirne’ye gelen Batı Trakya Türklerinin dava adamları olarak bilinen Gümülcine seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, İskeçe seçilmiş müftüsü Ahmet Mete, İskeçe’ye bağlı Mustafçova Belediye Başkanı Mustafa Çukal,Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan ve Mustafa Hatipler Vali Duruer’i makamında ziyaret ettiler.

Yapılan ziyaretin nezaket ziyareti olduğunu belirten yetkililer fikir alış verişinde bulunduklarını ve en kısa sürede Vali Hasan Duruer’i Batı Trakya’da yeniden görmek istediklerini belirttiler.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30