banner137
banner25

Çöp dağlarının sebebi ne?

Edirne kent merkezinde bulunan çöp konteynırlarının dağ yığını halinde çöplerle dolup taşması eleştirilere neden oluyor.

Daha önceki yıllara oranla kent içindeki temizlik hassasiyetinin olmadığı açıkça görülürken vatandaşlar bunun nedeninin belirtilmesini istiyorlar.Çöplerin belirlenen gün ve saatlerde periyodik olarak alınmadığını ifade eden vatandaşlar dolan ve yerlere taşan çöp konteynırlarının yeterli olduğunu ancak zamanında alınmayan çöplerin görüntü kirliliğine neden olduğunu vurguluyorlar.

Alo 153 şikayet hattını aradıklarını ve temizlik işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerin yönlendirildiği bilgisinin kendilerine iletildiğini ancak kimsenin gelmediğini belirten vatandaşlar “daha önceleri böyle değildi.Ne değişti bilemiyoruz.Ama çöplerimiz zamanında alınmıyor”dediler.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30