banner137
banner25

Çok geç fark edildi!

Kapıkule istikametinden şehir merkezi istikametine seyir halinde olan bir araç Yenikadın Köyü yakınlarında yoldan çıktı.Yoldan çıkan araç metrelerce takla attıktan sonra yol kenarında bulunan ağaçlara takılarak durabildi.

Edinilen bilgiye göre Sezgin Bahar isimli sürücü aracı ile Kapıkule istikametinden Edirne istikametine seyir halindeydi.Aşırı hızlı olduğu tahmin edilen 22 DR 914 plakalı aracın sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden dolayı direksiyon hakimiyetini kaybettiği ve yoldan çıkarak taklalar attıktan sonra yol kenarında bulunan ağaçlara dik bir biçimde asılı kalarak durabildiği belirtildi.

Sürücün aracın takla attığı esnada camdan fırladığı veya araçtan yaralı bir şekilde çıktıktan sonra belli bir süre yerde yardım istemek için evlere doğru süründüğü tahmin edilirken aradan geçen süre içinde yaralı sürücünün yaşamını yitirdiği belirtiliyor. 

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde cesedin soğuk olduğu ve sabaha karşı kaza yapmış olabileceğini ifade ederek olayla ilgili görgü tanıdığı olup olmadığı ile ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30