banner137
banner25

CHP'de Ciravoğlu kesin....

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde hala belirsizliğini koruyan CHP Belediye Başkan adaylığı konusunda Genel Merkez tavrını ve görüşünü yavaş yavaş netleştirmeye başladı.

Bugündü, yarındı derken sancılı bir dönem sonunda adayını 8 Şubat Cumartesi günü karara bağlayacağını ve net açıklamayı 9 Şubat Pazar günü yapacağını belirten CHP Genel Merkezi aday adayları arasında adı en çok öne çıkan isim olan Şükrü Ciravoğlu’nda kararlı olduğunu gösterdi.

Edinilen bilgiye göre aday adayları için uzun bir süreden buyana MYK’da tartışan CHP’nin kurmayları Parti Meclisi PM’ye gelecek ismin Şükrü Ciravoğlu olması konusunda görüş birliğine vardığı belirtildi.

Merkezi Ankara’da bulunan CHP Genel Merkezine yakın bir kaynaktan edinilen bilgiye göre Nejat Gencan ile Şükrü Ciravoğlu ismi konusunda tartışıldığı ciddi tartışmalara neden olan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin ise adaylığına sıcak bakılmadığı ve çok net bir dille Şükrü Ciravoğlu ile seçime girme kararı alındığı öğrenildi.

Karar henüz resmi bir ağızdan açıklanmazken, resmi açıklamanın Pazar günü yapılacağı ve açıklanacak ismin kuvvetle Şükrü Ciravoğlu olacağı iddia edildi.

Öte yandan Milletvekilliği görevini yürüten Recep Gürkan’ında Belediye Başkan adaylığı için hazır beklediği ancak Ciravoğlu adının konuşulmaya başlaması ile bu iddiasından geri çekildiği ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
chp li 10 yıl önce

işiniz gücünüz yalan dolan

banner30