banner78
banner25

CHP şokta!
Edirne CHP teşkilatı gündeme bomba gibi düşen bir olay ile adeta sarsıldı.Edirne CHP teşkilatında bilinen ve çalışkanlığı ile takdirleri üzerine toplayan Şenol Geçmiş’in AK partie üye kaydının bulunması ve mahalle temsilcisi olarak kayıtlarda adının hala duruyor olması CHP teşkilatında sancılı bir sürecin başlamasına nedeb oldu.
Edirne Belediye başkanı Hamdi Sedefçi’nin yanındaki önemli isimlerden biri olduğu bilene ve son yapılan Merkez ilçe seçimleri ile Sedefçi’nin oluşturduğu listede adı altın harflerle yazılı olan Şenol Geçmiş’in adının Ak parti saflarında yer alması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.
Cumhuriyet Savcılığının siyasi partilerde bulunan isimler üzerinde başlattığı bir araştırma sonrasında ortaya çıkan bu manzara karşısında CHP de ağızları bıçak açmazken yaptığımız araştırma sonrasında Ak partinin üye kayıt listesine ulaştık ve Geçmiş’in üye kaydının halen olduğu ve son olarak 2011 yılında isminin listede yer aldığı görüldü.Üye kaydının 2003 yılında yapıldığı görülen Geçmiş’in hale Edirne Belediyesinde çalışıyor olması ve Sedefçi’ye yakınlığı ile bilinmesi dikkat çekiyor.
CHP İl Genel Meclis üyesi Mehmet Geçmiş’in aynı zamanda kardeşi olan Şenol Geçmiş’in bu durum karşısında alacağı tavır daha şimdiden merak konusu olurken,yapılan araştırmada aktif siyasi hayatı olan önde gelen bazı CHP lilerin de başka partilerde üyeliklerinin bulunduğu ve sayının bir hayli fazla olduğu iddia ediliyor.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30