banner78
banner25

CHP de Ata krizi!
Atatürk’ün Edirne’ye gelişinin 82 nci yıl dönümü kutlamaları dahilinde düzenlenen programda CHP saflarında yaşanan kriz gündeme bomba gibi düştü.
CHP li Edirne Belediye Başkanlığı organizasyonunda düzenlenen törenlerde Ataya olan bağlılıklarını her fırsatta haykırmaya çalışan CHP’liler bu defasında baltayı sağlam taşa vurdular.
İnönü İlköğretim okulu önünde toplanan kortejin Atatürk anıtına kadar yürümesi ile başlayan programda tüm gözler CHP il ve ilçe yöneticilerini aradı.İl Başkanı Teoman Özdöl’ün katıldığı programda merkez ilçe başkanı Av.Harika Türkay rahatsız olduğu gerekçesi ile katılamazken Atatürk anıtında yapılan çelenk sunma törenine CHP çelenginin sunulmaması ve İl başkanının bu konuda geri planda kalması dikkatlerden kaçmadı.
Edirne Belediye Başkanlığı binasında bulunan Atatürk odasını da ziyaret etmediği gözlemlenen İl Başkanının bu tavrını dikkatle izleyen bazı kesimler yaşanan soruna bir anlam veremezken, Ak partililerin odaya dolup taşması ve anıta çelenk sunuyor olması farklı eleştirilere neden oldu.Aynı zamanda Halk Eğitimi merkezinde düzenlenen muhteşem programa da CHP lilerin katılmaması akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.
Öte yandan yaşanan sıkıntıyı fark ettiği bilinen Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin bugün bir basın toplantısı yaparak durumu kendine vazife edindiği ve il başkanı başta olmak üzere İl yönetimine ağır eleştirilerde bulunduğu öğrenildi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30