banner137
banner25

Cezayı kim kesecek?

Kent içi şehir trafiğini denetlemekle sorumlu Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne ait Şube Müdürünün makam aracı “ancak bizde olur”dedirten bir olaya imza attı.

Park yapılmaz levhası olmasına rağmen dubalar konularak parklanmaları önlemek adına konulan dubalara dahi aldırış etmeyen şube müdürünün veya şoförünün bu durumu görenleri şaşırttı. “Biz yapsak anında ceza yazarlar”yorumlarının yapıldığı konu Sabuni Mahallesinde meydana geldi.Aracını işerini halletmek için yakın bir yere çeken ve alt tarafta bulunan Belediyeye ait otopark başta olmak üzere hemen yanı başında bulunan kapalı iki otoparka aracını çekmekten imtina eden görevlinin yaptığı eleştiri konusu oldu.

Edirne’de yayın yapan bir internet sitesi haberine göre aracın yasak olan alanda park halinde olduğu ve “Trafik Müdürüne varda ellere yok mu?”başlığı ile haberin yayınlandığı da görüldü.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30