banner78
banner25

Ceylan “ben fiziken ayrılıyorum.Ama kalbim ve ruhum hep burada”

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan Emniyet Müdürleri kararnamesi ile göre yeri değişen İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan bugün düzenlen törenle görevi “ağabeyim” dediği Rahmi Baştuğ’a resmen devretti.

İl Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleşen devir teslim törenine Emniyet Müdür yardımcıları ile Şube müdürleri ve görevli polis memurları katıldı.

Devir teslim töreni sonrasında koltuğa oturan yeni İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ yaptığı konuşmada Cemil Ceylan için “burada güzel bir hizmet yürütmüş.Bu hizmet bizimde hizmetimiz.Cemil bey’in yaptığı hizmet ile banim yaptığım hizmet esasında devletin yaptığı bir hizmettir.Hepimiz devlet memuru olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmekle mükellefiz.Cemil bey’de mutlaka kültürü,üslubu ve kapasitesi ile elinden gelenin fazlası ile yapmıştır”dedi.

Cemil Ceylan ise devlette daimlik esastır diyerek “ben Rahmi ağabeyi daha önceden tanıyorum. Bizim meslek büyüğü ağabeyimizdir. Aynı dairenin çatısı altında beraber çalıştık.Çok emin ve çalışkan bir insan.Ben fiziken Edirne’den ayrılıyorum ama,ruhumla kalbimle buradayım.Edirne böyle tamamen ayrılıp kopulacak bir il değil.Şehirler sultanı sultanlar şehri bir yer.Ecdadımız buraya çok önem vermiş.Nitekim manevi değerler üzerine inşa edilmiş bir Edirne.Böyle görevlerle falan ayrılıp kopmak mümkün değil.Ben gözüm arkada kalmaksızın, hem arkadaşlarımıza hemde müdürümüze güveniyorum.Çokta başarılı olacaklarına inanıyorum”dedi.

Makamda yapılan devir teslim töreninin ardından İl Müdürlüğü bahçesinde personeli ile vedalaşan Cemil Ceylan burada da personeline kısa bir konuşma yaparak “devletle görev yapan bütün memurlar sizler bizler tayine gelir ve gider.Bende bir tayinle geldim ve çok şükür herhangi bir soruşturma veya yüz kızartıcı bir durumla karşı karşıya kalmaksızın tekrar Ankara’ya dönüyorum.Hakkınız helal edin.İstemeyerek içinizde sizleri kırdıysak, üzdüysek ki bu görevle ilgili bir şeydir.Bu benim şahsımla alakalı bir şey değildir.Görevin ifasından kaynaklanan bir şeydir”diyerek veda etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30