banner78
banner25

Çelik ailesine büyük hakaret!
651 nci Tarihi Kırkpınar Yağlı güreşlerinde yılların Edirneli ismi Sedat Çelik’e büyük saygısızlık yapıldı.Yıllarını dededen toruna aktarılan bir gelenekle geçiren ve yağlı güreşe olan sevgileri ile bilinen Çelik ailesinden Sedat Çelik’e kule hakemlerinden Sait Şen’in “Çingene” demesi Çelik ailesini kızdırdı.
Sarayiçi Er Meydanında amca,yeğen,baba,oğul güreş tutan ve zorlu rakiplerini geçmeyi başaran Asil Çelik’in güresi sırasında haksızlık yapıldığı gerekçesi ile kuleye derdini anlatmaya gelen Sedat Çelik’e kule hakemlerinden Sait Şen’in sinkaflı konuştuğu ve “Çingene” dediği iddia edildi.
Kendisine söylenen söz sonrasında Çelik ailesi sinir krizi geçiren amca ve babalarını sakinleştirmek için yoğun çaba sarf etti. “Bana Çingene diyemez” diyen Sedat Çelik yaşanan sıkıntıyı kule disiplin kuruluna ileterek gerekenin yapılmasını istedi.Söylenen söz karşısında bir hayli üzüldüğü görülen Sedat Çelik’in rahatsızlandığı ve sağlık ekipleri tarafından kontrole tabi tutulduğu görüldü. 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30