banner78
banner25

Çarşı göbeğinde silahlar konuştu!
Edirne’de iki ayrı grup arasında yaşanan ve geçmişe dayalı olduğu tahmin edilen husumetten dolayı silahlar konuştu.
Kentin en işlek caddesi olan Saraçlar caddesinde saat!4:30 da meydana gelen olayda E.Ü., E.Ü., A.Ü., isimli üç kardeş aralarında husumet olduğu bilinen G.Y. ile Saraçlar caddesinde karşılaştılar.Cadde üzerinde çok sayıda vatandaş olmasına rağmen sözlü sataşmaların ardından büyüyen kavga sonrasında silahların konuşmasına neden oldu.
Kavganın büyümesinin ardından kardeşlerden A.Ü,. aracından aldığı namlusu kesik kısa av tüfeği ile G.Y.’yi kovalamaya başladı.Diğer kardeşler E.Ü. ve E.Ü. ise ellerine aldıkları döner bıçağı ile G.Y. isimli şahsı kovalayarak yakalamaya çalıştılar.Kovalamaca sırasında elinde bulunan av tüfeği ile G.Y’nin arkasından onlarca insanın arasında bir el ateş eden kardeşlerden A.Ü.,şans eseri herhangi bir yaralanamaya sebebiyet vermedi.
Kovalamaca ve olayın yaşandığı an ise kapalı çarşısının kameralarına an ve an yansıdı.İnsanların hareketlerinden belli olan panik havasının yanı sıra kavga eden şahısların önüne kattıkları kolu askılı bir kişinin de yere düşmesi gözü dönmüş saldırganların her şeyi yapabileceklerini açıkça gösterdi.
Yaşanan olay sonrasında kardeşlerin üçü de polis tarafından gözaltına alınırken,G.Y.’nin arandığı belirtildi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30