banner137
banner25

Çarşı esnafının sorunlarını dinledi!
Edirne Valisi Hasan Duruer, tarihi çarşı ve binalarda incelemelerde bulundu.
Edirne Valisi Duruer, Tarihi Alipaşa ve Bedesten çarşılarını gezdi, esnafla sohbet etti. Çarşı derneklerinin yöneticileriyle görüşen Vali Duruer, tarihi çarşıların özellikle Tarihi Bedesten Çarşısı'nın etrafının gereksiz yapılarla doldurulmuş olmasının doğru olmadığını söyledi.
Esnafın yüksek kiralardan şikayetçi olması üzerine Vali Duruer, ziyarete eşlik eden Vakıflar Edirne Bölge Müdürü Hayati Binler'e kiraların yeniden gözden geçirilmesinin doğru olacağını belirtti.
Vali Duruer, daha sonra Dilaverbey Mahallesi'ndeki Basın Yayın Enformasyon Edirne İl Müdürlüğü ve Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğü'nün ortak kullanacağı ahşap binayı gezdi.
Basın Yayın Enformasyon Edirne İl Müdürü Fikret Dişlioğlu ve Edirne Turizm ve Endüstri A.Ş Müdürü Hüseyin Akkaya'dan bilgi aldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30