banner78
banner25

Buz gibi suya atladı!
Bugün öğlen saatlerinde 155 haber merkezine gelen bir ihbar gerek polis gerek,sağlık gerekse itfaiye ekiplerini Tunca nehri kenarına yönelmesine neden oldu.
Edinilen bilgiye göre Tunca nehri kenarında oturup alkol alan 1978 doğumlu Serkan Y.isimli genç girdiği bunalım sonucunda nehre atladı.Hava sıcaklığının -2 dereceyi gösterdiği bir anda buz gibi Tunca nehrine atlayan ve canına kıymak isteyen Serkan Y. Çevrede bulunanların şaşkın bakışları arasında soğuk suyun içinde yaklaşık 15 dakika kurtulmak için çaba sarf etti.
Bir süre suda boğuşan genç çevrede bulunan bir kişi tarafından sudan çıkartıldı.Kısa sürede olay yerine gelen polis ve ilk yardım ekipleri ilk müdahaleyi yaparken itfaiye ekipleride kurtarma takımı olarak olay yerine geldiler.Sudan çıkan ancak bir hayli üşüdüğü görülen gencin eşi ile aralarında sorun olduğu ve geçimsizlik sonrasında aldığı alkolün etkisi ile kendisini suya bıraktığı öğrenildi.Olay yerine gelen ambulans ile Edirne Devlet Hastanesine kaldırılan Serkan Y.nin sağlık durumun iyi olduğu ve tedavi altına alındığı öğrenildi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30