banner78
banner25

Büyükköşdere “bakan olduğunu anlasaydım kapıyı açardım”

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun yılbaşı akşamı Edirne ziyareti sırasında bir vatandaşın evine konuk olmak istemesinin ardından yaşanan tatsız gelişme nihayet tatlıya bağlandı.

Edirne’nin Yeniimaret mahallesinde oturan Mümin Büyükköşdere isimli vatandaş yılbaşı akşamı yaşanan talihsizliği anlatmak adına bugün gazetecilerle bir araya geldi.Sağlık Bakanı danışmanı Tuna Bekleviç’in organizasyonu ile gerçekleşen buluşmada kendini anlatmak isteyen ve o gece “yanlış anlaşıldım” diyerek üzüntüsünü dile getiren Büyükköşdere “bakan olduğunu bilseydim.kapıyı açar kendisine sarılır buyur ederdim”dedi.

Yaşanan tatsız olay sonrasında olayların basın ve medyada geniş yankı bulduğunu öğrendiğini ve yanlış anlaşıldığını aktaran çiftçi Mümin Büyükköşdere isimli vatandaş “Ben kalabalığı görünce kavga var zannettim. O yüzden çay yok dedim, yoksa buyursun gelsin kapım herkese açık, ben kendinsin bakan olduğunu sonradan anladım. Bakan olduğunu bana eşim söyledi.Git Bakan'dan özür dile dedi ama utandığım için aşağıya inmedim. Kalabalığı görünce kavga olduğunu düşündüm, yoksa aşağıya iner kapıyı açar, Bakan'a sarılırdı”dedi.

Yaşanan olay gecesi Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’da “beni tanıyamadı.Yoksa böyle bir şey yapmaz”demiş ve bir başka vatandaşın evine giderek konuk olmuştu.

Bugün Tuna Bekleviç tarafından telefonla aranan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Mümin Büyükköşdere ile görüştürülerek özrünün kabul edilmesini istedi.Telefonda “sayın bakanım benim siz olduğunuzu anlayamadım.Siz olduğunuzu bilseydim ben kesinlikle aşağı iner sizi karşılar kapıyı açardım.Mutlaka yine bekliyorum.Gelmezseniz kızarım”dedi ve Bakan Müezzinoğlu’da bir dahaki gelişinde mutlaka uğrayacağının sözünü verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30