banner137
banner25

Bu mesaj çok tartışılacak!

Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye yakınlığı ile bilinen Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bilgin D.attığı mesajla Belediye malını kendi malı gibi kullandığını açıkça gösterdi.

Sedefçi’nin belediyeyi şahsi şirketi gibi yönettiği söylemlerinin halk arasında sürekli yayılması ve kendine yakın kişilere de bu gücü vermesi Edirne Belediyesinin Belediye olmaktan çıktığını açıkça gösterdi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin Genel Merkezin aday adayımızsın söyleminden uzaklaşan ve kendini kesin adaymış gibi lanse ettiren Sedefçi, seçimlere hazırlayacağı kadro ile girmenin planlarını şimdiden yapmaya başladı.

Uzun yıllar Belediye’nin çeşitli birimlerinde görev alan ve yaptığı başarılı çalışmalarla göz dolduran Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bilgin D.yaptığı bir hata ile Belediye malını kendi malları gibi nasıl kullandıklarını açıkça gösterdi.

CHP’den Belediye Meclis üyeliği aday adayı olarak başvurusunu yapan ve parti rozetini yakasına takan Bilgin D. her ne kadar siyasi rengini belli etmiş olsada çalışmalara katılmak için 3 ay süreliğine izne ayrıldı.Adaylığı olumsuz olur veya sıralamada yerini alamazsa geri döneceğini çevresindekilere söyleyen Bilgin D.’nin adaylığı ile ilgili olarak attığı mesaj belediyenin resmi telefonundan gelince çeşitli yorumlara neden oldu.

Resmi olarak faturaları belediye tarafından ödenen ve şahsi işlerde kullanılmaması özellikle belirtilen telefondan atılan mesaj dikkat çekti.

CHP’den Belediye Meclis üyesi aday adayı olduğunu ve bundan böyle kendisini mesajda belirttiği yeni numarasından aramalarını istediği mesajın ise sayısı ve kimlere atıldığı bilinmezken konu ile ilgili Belediye Başkanının ne gibi bir işlem yapacağı veya ilgili birimin devreye girerek bir yaptırım uygulayıp uygulamayacağı ise merak konusu oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Levent Keke 10 yıl önce

Ah gökhan ahhh.Senin yazdıklarını Savcılar görse yada birileri bu yazdıklarından yola çıksa daha neler bulurlar ama adam yok adammmm

Avatar
AYHAN SÜZEN 10 yıl önce

ki̇şi̇li̇ği̇ başarisi dürüstlüğü tartişma konusu bi̇le olmamasi gereken bi̇r ki̇şi̇ni̇n haber yapilmasini tasvi̇p etmi̇yorum bi̇r hata varsa bi̇le kendi̇si̇ buna cevap veri̇r

banner30