banner78
banner25

Bu defa TİNA!

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne bağlı gümrük kapılarında görev yapan narkotik detektör köpekleri her gün yeni bir başarıya imza atıyor.

Önceki gün Kapıkule kara sınır kapısında yakaladığı 3 kg eroin ile Bonny başarıya imza atarken, dünde Yunanistan’a açılan kara sınır kapımız olan İpsala sınır kapısında görevli Tina isimli narkotik köpeği piyasa değeri 300 bin TL olan 5 kg eroini bir aracın arka koltuğunda bulmayı başardı.

Edinilen bilgiye göre İpsala gümrük sahasına 21.01.2014 tarihinde gelerek yurt dışına çıkış yapmak isteyen sürücülüğünü Sırbistan uyruklu B.N.’nin yaptığı Sırbistan plakalı otomobil,

şüphe ve risk kriterleri çerçevesinde X-RAY taramasına sevk edildi.Yapılan X-ray taramasında aracın arka koltuklarında yoğunluk olduğundan şüphelenen ekipler Narkotik Detektör Köpeği TİNA'nın yardımı ile arka koltuktaki yoğunluğu aradılar.Tina’nın verdiği aşırı tepki üzerine koltuk bölümünü söken ekipler metal plakaların içerisinde toplam 10 pakette daralı ağırlığı 5 kilo 529 gram gelen Eroin olduğunu belirlediler.

Operasyon ile ilgili olarak, araç sürücüsü B.N. isimli şahıs gözaltına alınarak

hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte İpsala Cumhuriyet Başsavcılığına

sevk edildiği belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30