banner137
banner25

Bu defa soru hakkı vekilde!
       AK Parti Edirne İl Teşkilatı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle parti binasında gazetecilerle kahvaltıda buluştu. Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müeezzinoğlu, İl Başkanı Müjdat Kahve, Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özülkü il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yöneticilerinin de katıldığı organizasyonun sonunda Müezzinoğlu mikrofonları eline alıp gazeteciliğe soyundu.
         İl Başkanı Av.Müjdat Kahve, gazetecilerin hep dinleyip susmak durumunda kaldıklarını belirterek, “Basının çalışanlarının sorunları ve çözüm üretme durumunda olan siyasilerinde beklentileri varsa onlara söz verelim. Onlar bugün bizden ziyade birbirlerini çekip birbirlerinin sözlerini haber yapsınlar. Gününüz kutlu olsun. İnşallah basın mensuplarının sorunlarının ve problemlerinin daha aza indiği, onların çalışma şartlarının daha iyiye gittiği bir ülke bir şehir nasip olsun diyor katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.
         Milletvekili Müezzinoğlu da konuşmasında, gazetecilerin gününü kutladı ve şunları söyledi: "Tüm basın çalışanlarımızın yarınları bugünden daha güzel olur, daha güvenli olur. Basın bizim önemli ayaklarımızdan bir tanesi. Geçtiğimiz süreçlere baktığımızda Türkiye'nin ülkenin ana unsurlarındaki temel sıkıntılar gibi basınımızın da zaman zaman sıkıntıları olmuştur. Zaman zaman siyasi partilerin millet adına durdukları yerdeki yanlışlık gibi zaman zaman basının da millet durduğu yerdeki sıkıntılı süreçleri de yaşadık. Ama bu bir demokrasi kültürüdür, bir süreçtir, bu sürecin her geçen gün daha iyiye gittiğini görüyoruz. Önümüzdeki süreçlerde inanıyorum ki sağlıklı bir anayasa sürecini bu millet adına tamamlayabilirsek, gerek basın, gerek siyaset gerekse hukuk devleti adına, gerek demokrasi adına daha sağlıklı bir süreç gelişecektir diye temenni ediyorum. Dün TBMM deki çalışmalar nedeniyle gününüzü kutlamayı bugüne ertelemek durumunda kaldık. Bugünde daha çok biz konuşmak yerine daha çok sizleri dinleyelim diye düşündük" dedi ve mikrofonları eline alarak muhabirlik yaptı.
Edirne’de çalışan bazı gazetecilerle söyleşi yapan Müezzinoğlu’nun sorduğu sorular karşısında gazeteciler her şeye net ve açık cevaplar verdi.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30