banner78
banner25

Boş çanta fünye ile patlatıldı!

Akşam saatlerinde Edirne kente merkezinde bulunan Meteoroloji il müdürlüğü önünde bulunan otobüs durağında unutulan çanta hareketli saatler yaşanmasına neden oldu.

Yerel seçimlere saatler kala olası tehditler karşısında uyarılan ve üzerinde titizlikle duran Edirne Emniyet Müdürlüğü, meteoroloji il müdürlüğü önünde bulunan duraklardaki boş çanta ihbarına anında cevap verdi.

İlk olarak çevre güvenliğini alan ekipler Lorda asfaltı üzerindeki araç trafiğini keserek araçları ara sokaklara yönlendirdiler.Çantanın Ak parti il başkanlığı yankında olması ise polisin şüphelerini dahada arttırırken vatandaşlar çanta içinde eşya olduğunu ve içinin boş çıkacağını iddia ederek çantanın Suriyeli mültecilere ait olabileceğini belirttiler.

Meraklı bakışların arasında olay yerine kısa sürede gelen bomba imha uzmanı giydiği özel elbisesi ile şüpheli çantanın yanına yaklaşarak hazırladığı uzaktan kontrollü fünye ile patlatma mekanizmasını kurarak uzaklaştı.

Fünyenin ateşlenmesi ile çanta patlatıldı ve bomba imha uzmanı tarafından çanta kontrol edildi.Yapılan kontrolde çantanın içinden çeşitli eşyalar çıkarken çantanın otobüs durağı olmasından dolayı unutulan bir çanta olabileceği belirtildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30