banner78
banner25

Bodrum katını su bastı!
Edirne merkez Fatih Mahallesinde bir evin bodrum katını su bastı.Su baskının ne yağan yağmurdan nede kar suyundan olmaması dikkat çekerken,belediyenin patlayan içme suyu şebekesinin su baskınına neden olduğu anlaşıldı.
Ali Rıza Ataktürk caddesi üzerinde bulunan Anıl apartmanı bodrum katında ikamet eden Şerif Pekgöz isimli vatandaşın evini aynı sebepten dolayı ikinci kez su basıyor.Evinin az ilerisinde bulunan bir su arızasının neden olduğu olayda şehir şebeke suyunun zeminden ve evin logarlarından içeri girmesi sonucu evinde yaklaşık 30 cm su oluştu.
Sabah saatlerinde uyandığında evinin içinin su ile dolduğunu gören Şerif Pekgöz ilk olarak eşini ve çocuğunu uyandırarak dışarı çıkmalarını istedi.Emniyet ve belediye ekiplerini arayarak durumu hakkında bilgi veren Pekgöz’ün ilk imdadına emniyet ekipleri yetişti.Yaklaşık 3 saat sonra olay yerine geldiği görülen belediye ekiplerinin kurdukları motopomplar sayesinde evdeki suyu tahliye etmeye başlaması ile rahat bir nefes alan Pekgöz “bu iki oldu evimi su basıyor.Patlayan içme suyu şebekesinden gelen su logarları doldurunca benim evim suyla doluyor.Eşyalarım su içinde.3 saat oldu belediyeden gelen yok.Daha öncede patladı ama adam gibi yapmıyorlar.”diyerek yetkililere sitem etti.
Öte yandan Şerif pekgöz’ün eşi Cemile Pekgöz ise eşyalarının su baskınından dolayı zarar gördüğünü belirterek mağdur olduğunu belirtti ve yetkililerden yardım istedi.Polis yaşanan olay sonrası tutanak tutarak rapor hazırladı.
Patlayan su şebekesi ise belediye ekiplerinin müdahalesi ile onarıldı.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30