banner78
banner25

Blues festivaline komşu ilgisi!

Her yıl düzenlenen ve bu yılda 24 ncüsü gerçekleştirilen Blues festivali Margi Otel’de yapıldı.

Çok sayıda gencin katıldığı festivalde Caz müziğinin en ünlü isimleri sahne alarak blues esintisi yaşattılar.

Jimmy Burns Band, Katherine Davis ile Joe Louis Walker, Ari David Seder gibi caz klasiğinin önemli isimlerinin sahne aldığı geceye Edirneliler yoğun ilgi gösterirken, Yunanistan ve Bulgaristan’da gelenler olması dikkat çekti.Margi otelin büyük salonunda yapılan özel düzenleme ve kurulan özel sahne ile caz müziğinin ses ve ışıkla birleştiğini gören caz severler adeta büyük keyif yaşadılar.Alkolün su gibi tüketildiği gecede sesi ile izleyenleri büyülerken katılımcıları sahneye davet etti. Son olarak sahne alan de festivale katılanları coşturdu.

Organizatörlerin salonda Bulgaristan ve Yunanistan’da gelenler var denilmesi üzerine gelen konuklara jest yapılarak anons edildi ve komşu ülke caz severleride hep bir ağızdan bağırarak kendilerine yapılan bu jesti karşılıksız bırakmadılar.

 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30