banner78
banner25

Berkin için yürüdüler!

Geçtiğimiz yıl İstanbul Gezi parkı olaylarında başına gelen gaz kapsülü ile yaralanan ve 269 gün süre ile tedavi gördüğü hastanede ölüm kalım mücadelesi verdikten sonra hayata veda eden Berkin Elvan için bugün Edirne’de Edirne Emek ve Meslek Örgütleri Platformu ve DİSK Trakya Bölge Temsilciliği önderliğinde bir yürüyüş gerçekleşti.

Dün yaşamını yitiren Berkin Elvan için dün gece yürüyen yaklaşık 2 bin kişilik kalabalık grubun bazı üyelerinin de destek verdiği bugünkü yürüyüşte Belediye önünde toplanan kalabalık Saraçlar caddesine kadar sloganlar atarak gelerek burada basın açıklaması yaptı.

DİSK Trakya Bölge Temsilcisi Arif Kuday’ın yaptığı açıklamada “Türkiye Berkin’in ekmeğine ve umuduna sahip çıkacaktır.Gün onurumuza ve Berkin’imize sahip çıkma günüdür”denildi.

Grup atılan sloganlar sonarsında olaysız bir şekilde eylemine son vererek dağıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30