banner78
banner25

Belediye’ye haciz şoku!

Uzun bir süreden buyana borç batağında olan ve bu yüzden dolayı işçilerinin dahi maaşlarını ödemeyecek duruma gelen Edirne Belediyesi haciz şoku ile karşı karşıya geldi.

Kötü yönetim nedeniyle geçtiğimiz yıllarda da Vergi Dairesinin haciz şoku ile karşı karşıya kalan ancak yapılandırma sözü verdikten sonra borçları takside bağlayan belediye şahıs ve kurum borçlarını ödemediği için alacaklıların uğrak yeri haline geldi.

Edirne Belediyesine iş yapan ve ödeme sözü aldıktan sonra adeta belediye hesap işlerinin kapısında yatan alacaklılar, bıçağın kemiğe dayanması ve seçime az bir zaman kala haciz işlemlerini hızlandırıp belediyeye icra gitmesine neden oldular.

Dün öğlenden sonra belediyeye gelen icra memurları alacakları karşılığında belediyeye ait iki adet resmi plakalı binek türü otomobile haciz koyarak araçları otoparka çektirdiler.

Belediye Başkan yardımcısı Hüsnü Güler’e ait makam aracı ile yine Belediyeye ait bir başka hizmet aracı olan 22 ED 313 ve 22 ED 018 plakalı araçlar alacak karşılığında alınarak otoparka çektirilmiş ve burada yedi emin olarak beklemeye alınmıştır.

Olayın yaşandığını gören vatandaşlar “seçim için belediyenin kasasını açan ve bizlerin parasını çarçur eden Sedefçi önce işçilerinin maaşlarını ödesin.Birde bu rezilliği temizlesin.Gider ayak belediyeyi daha fazla batırmasının anlamı yok” dediler.
 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30