banner137
banner25

Belediyenin yüz akı!
Edirne Belediyesinin yüz akı niteliğindeki Belediye bandosu bugün verdiği konser ile kulakların pasını bir defa daha sildi.
Havaların soğuması ile sadece açılış ve çeşitli etkinliklerde kısa süreli boy gösteren Belediye Bandosu çekilen hasrete son vererek sokak konserlerine yeniden başladı.İlk konserini geçtiğimiz hafta veren ve ikincisini bugün saraçlar caddesi üzerinde gerçekleştiren bandonun muhteşem konserine halın ilgisi de yoğun oldu.Birbirinden güzel parçaları seslendirerek adeta baharın geldiğini müjdeleyen belediye bandosunun ekibi cadde üzerinde ki aldıkları düzenle vatandaşlara yaklaşık bir saatlik müzik ziyafeti sundular.
Balkanlar başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerine nam salan ve buralarda gösteriler yaparak Edirne’nin adının duyulmasını sağlayan Belediye Bandosu bundan böyle haftada üç defa olmak üzere kentin değişik noktalarında konserlerine devam edecek.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30