banner137
banner25

Belediye'nin kartmatikleri kim?

Son haftalara damgasını vuran Edirne Belediyesindeki hizmet alımı personelin maaşlarını alamama konusu yeni bir boyut kazanırken ortaya atılan yeni iddialar akıllarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu.

İddiaya göre Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin baskısıyla dün bazı işçilerin maaşlarını gününde alıyoruz açıklamalarının ardından tarafımıza ulaştırılan bir mektup, yaşanan tüm gerçekleri tüm çıplaklığı ile oryaya koydu.

Maaşlarını alamadıklarını ve zorla alıyoruz demek zorunda bırakıldıklarını iddia eden mektuba göre ,işçilerin bu açıklamayı yapmazlarsa işten atılacaklarına dair tehditlere maruz kaldıkları ve işten atılma korkusu yaşayanların yanında Sedefçi’ye yakınlığı ile bilinen bazı işçilerin sözde açıklamayı yaptıkları görüldü.

Maaşlarını gece,gündüz,soğuk,sıcak demeden çalışmalarına rağmen alamayan çok sayıda işçinin yanında işçileri yönlendirdiği açıkça görülen ve CHP’de kayıtları bulunan bazı partili işçilerinde idari binada idareci gibi çalıştıkları,hatta Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin oğluna ait şirketlerde mesai saati olmasına rağmen görev aldıkları,Belediye mesaisine hiç iştirak etmedikleri,partinin tüm çalışmalarına mesai saatlerinde katıldıkları, Edirnespor GK’nın maçlarına gidip geldikleri ve mesai saati olmasına rağmen buralara katıldıkları gözlendi.

Belediye’den sadece maaş alan ancak Belediye ile ilgili işleri yapmaktansa Sedefçi’nin askeri gibi hareket eden kişilerin kim olduğu merak konusu olurken, bu kişilerin Başkan Sedefçi’nin talimatı ile mi yoksa, kendi istekleri doğrultusunda keyfe keder bir şekilde mi davrandıkları cevap bekleyen sorular arasında yerini aldı.

İsminin açıklanmasını istemeyen Belediye çalışanı haber kaynağımıza göre, bahse konu kişilerin 10 kişinin üzerinde olduğu,bunların çalışanlar üzerinde baskı kurarak siyasi işlerde işçileri kullandığı, belediye hizmetlerinden ziyade Başkanın veya oğlunun emir eri gibi hizmet verdiği iddia ediliyor.   

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Akın Korol 10 yıl önce

vah edirnem ne günlere kaldık birde yetim hakkı yemek günah derler nasıl hesap verecekler.

banner30