banner78
banner25

Belediyenin iş disiplini!
Son günlerde Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’yi saran adaylık heyecanı personeli de sarmış gibi görünüyor.

Kentin belli başlı bölgelerine yapılan acele işlerin ellerine yüzlerine bulaştığı ve boyacı küpü misali çalışma yaptıkları karşıma çıkan bu örnekle gözler önüne serildi.

Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından kentin cadde ve sokaklarında asfaltların üzerine çizgi boyama işi yapan çalışanlar yaptıkları işi ne kadar sahiplendiklerini açıkça gösterdiler.

Yapılan işleri denetleyenin olmadığı belediyede çizgi çalışması yapan ekipler Ali paşa orta kapı caddesinde yaptıkları bir çalışmada beyaz çizgiyi kartonun üzerine çektiler.

Düzgün ve nizami olması gereken çizgileri gelişi güzel çizen ekipler yerdeki kartonu fark edemeyip üzerinden geçmeyi tercih edince ortaya bu ve benzer görüntüler çıktı.

 


Yerdeki çöpü dahi görüp almayarak üzerinden geçiyorlar

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30