banner78
banner25

Baştuğ

10 Nisan Polis haftası etkinlikleri kapsamında Edirne İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ ziyaretlerini sürdürüyor.

Maarif caddesi üzerinde bulunan Edirne Polis emeklileri derneğini ziyaret eden Baştuğ ve beraberindekileri dernek başkanı İsmet Tüküç ve dernek üyeleri kapıda karşılayarak hoş geldin dediler.

Çok ayıda emekli polis memurunun katıldığı ziyarette konuşan İl Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, emekli polis memurlarını kendilerinden ayrılmış ve kopmuş olarak görmediklerini belirterek “Biz emeklilerimizle kopmayan bir yapıya sahibiz.Emeklilik bizden ayrılma değil,ölümden sonra tekrar dirilme derler ya;öyle bir olay.Dolayısıyla emeklilerimizi bizden ayrılmış,bizden kopmuş olarak farz etmiyoruz.Yani ha Emniyet Müdürlüğü’nde, ha polis emeklileri derneğinde aynı hisler içerisindeyiz.Hislerimizde bir farkımız yok.Gönüllerimizde de zaten bir ayrılma yok.Gönüllerde de birlik var.Hislerde de birlik var”diyerek emeklilerin artık görev yaptıkları illerde kaldığını bununda yaşam standartlarının belirli bir seviyenin üzerine çıkmasına bağlı olduğunu kaydetti.

Ziyarete Emniyet Müdür yardımcıları ile bazı şube müdürleri katıldı.Dernek Başkanı İsmet Tüküç ise yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek bu anlamlı günde kendilerini unutmadıkları için Emniyet Müdürü başta olmak üzere herkese teşekkür etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30