banner137
banner25

Baştuğ Edirne'ye geldi!

İçişleri Bakanlığı’nın 27 İl Emniyet Müdürünün değiştirilmesine ilişkin yayımladığı genelge sonrasında Edirne İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Rahmi Baştuğ, yeni görev yeri olan Edirne’ye geldi.

Edirne hakkında bilgiler almak ve kentteki durumu değerlendirmek için kurmayları ile öğlen saatlerinde Polis Bahçesinde bir araya gelen Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ; toplantının ardından Edirne’de görev yapan gazetecilere gelişi ile ilgili bilgi verdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nde merkez emniyet müdürü olarak görev yapan Rahmi Baştuğ, Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan’ın görevinden alınması sonrasında bu göreve 12 Şubat 2014 tarihinde yayımlanan genelge ile atanmıştı.

17 Şubat 2014 Pazartesi günü yapılacak devir teslim töreni ile resmen görevi devralacak olan Emniyet Müdürü Rahmi Bağtuğ’un daha önceleri çeşitli kademelerde çalıştığı, 1999 yılında Yunanistan'ın Türkiye Cumhuriyeti Selanik Başkonsolosluğu’nda koruma amiri olarak görev yaptığı, bazı il ve ilçelerde Emniyet Müdür yardımcılıklarının yanı sıra önemli kademelerde görev aldığı biliniyor.

Baştuğ Edirne’ye ilk defa geldiğini ancak meslek hayatı boyunca görmeyi çok arzuladığı iki il olduğunu bunlardan birisinin Çanakkale bir diğerinin ise Edirne olduğunu ifade ederek, bu isteğinin yerine gelmesinden memnun olduğunu kaydetti.

1961 Ankara doğumlu olan birinci sınıf Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ 1983 Polis Enstitüsü mezunu olarak meslek hayatına başladığını ve evli iki çocuk babası olduğunu ifade etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30