banner137
banner25

Başkan izcilerin izinde mi?
Edirne belediyesi tarafından Edirne’de ki bazı basın kuruluşlarına verilen kutlama ve tebrik mesajları dikkat çekiyor.Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’nin talimatı ile basına destek olmak ve yandaş medya yaratmak adına verilen bazı reklam,ilan ve tanıtım bedellerinin Edirne belediyesinin kasasından pervasızca ödettirilmesi dikkat çekiyor.
İlgili ilgisiz basın kuruluşlarının yanında son zamanlarda tarikat bağlantılı bazı yayın organlarına da afaki fiyatlara reklam verdiği iddia edilen Edirne Belediyesinin bu giderleri nasıl yaptığı merak konusu.
Özelikle son günlerde kamuoyunda geniş yankı bulan ve yeşil alan talanı olarakta kabul edilen Birinci Murat Mahallesindeki sözde izci kulübüne ilişkin verilen ruhsatında aynı tarikat grubuna verildiği, bu grubunda bağlı olduğu bir dergiye Edirne belediyesi tarafından Başkan Hamdi Sedefçi resmi ve açıklaması bulunan bir bayram tebrikinin 12 bin TL artı KDV fiyata bağlı yayın grubuna verildiği ve bu yolla bazı bağlantılarında hesaplarının yapıldığı iddia edildi.
İlgili yayın grubuna ise reklamı veren ismin N.A. olduğu ve aracılık görevini bizzat kendisinin yaptığı ileri sürüldü.Bir gazetecinin ise söz konusu dergiye reklam verilmesi yönünde patronu aracılığı ile aracılık ettiği ve başkan Sedefçi’ye reklam verilmesi yönünde telkinde bulunduğu belirtildi.
Yeşil sermayenin güçlenmemesi için mücadele veren CHP nin ise Belediye Başkanları tarafından destek verilerek güçlendirilmesi konusunun ise CHP de nasıl bir yankı uyandırdığı şimdiden bazı çevreler tarafından merak konusu oldu.
 
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30