banner78
banner25

Başbakan'ın umudu yok mu?
Trakya turu kapsamında 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Edirne’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önceki yerel seçim heyecanını Edirne’de yaşamadığı görüldü.

Edirne’de Ak Parti Belediye Başkan adayı olarak sahneye çıkan Trakya Üniversitesi Balkan Araştırma Enstitüsü müdürü ve Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim görevlisi Prf.Dr. Ahmet Günşen’in adaylığı konusunda sahnede coşkulu bir konuşma yapmayan ve son dakikada elini havaya kaldırarak “ellerini kaldır.El salla Ahmet”diyerek Başkan adayına ne yapması gerektiğini söyleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkan adayı Ahmet Günşen’den pek umutlu olmadığı görüldü.

Uzunköprü ve Keşan adaylarının aksine Edirne’de yaptığı toplu açılış töreninde sadece adını söyleyerek halka tanıttığı Günşen hakkında fazla konuşmayan Başbakan Erdoğan’ın sesiz kalması çeşitli yorumlara neden oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TÜ Öğrenci 10 yıl önce

ortak sınav diyerek hem öğrencileri hem de hocaları cumartesi pazar demeden okula hapseden mustafa hoca nedense bugün (8 aralık pazar 2013) görevinin başında değildi. öğrenci ve hoca işini yapıyorsa mustafa hoca da görevinin başında bulunacak. belki ben de ak parti mitingine gitmek istiyordum. araştırmak size kalmış. hem öğrenciler hem de hocalar bu ortak sınav saçmalığından şikayetçi, sorun soruşturun. öğrenci hafta sonu sınava gelemezse sınavdan sıfır alıyor, hoca gelemezse soruşturma açılıyor, mustafa hoca gelmeyince bir şey yok. araştırın lütfen.

Avatar
Edirneli22 10 yıl önce

dağ fare doğurdu.birileri edirne de kazanmak gibi bir dertleri yok galiba.çok mu aramışlar adayı.bizim umudumuz azdı.şimdi hiç kalmadı.

banner30