banner137
banner25

Başbakan'ı kandırdılar!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Edirne’de STK temsilcileri ve iş adamları ile bir araya geldiği toplantıda Ak parti yöneticilerinin yaptığı bir ihmal eleştiri konusu oldu.

Edirne Valiliği ve Ak parti yöneticilerinin organizasyonu ile gerçekleşen kahvaltılı toplantıda basına kapalı olduğu talimatlandırılsada, bazı Ak Parti il yöneticileri tarafından bu talimatın yerine getirilmediği, hatta bir gazetecinin içeri partili gibi alındığı ortaya çıktı.

Edirne ile ilgili konuların konuşulduğu ve basında yer almaması için gazetecilerin içeri alınmadığı toplantıya giren ve Başbakan’ın konuşmasını başından sonuna kadar dinleyen gazeteci Adem Özsoy, tüm partililerin gözünün içine baka baka toplantıda bulundu ve gazeteci gözü ve kulağı ile konuşulanları net bir şekilde Ak partili yöneticilerin masasında oturarak dinledi.

Yaşanan bu olay sonrasında bazı gazeteciler durumu yadırgarken, yapılan ayrımcılığın Ak parti tarafından yapıldığını ve Edirne Valiliğinin bu konuda hassas davranarak katılımcıların kimlik numaralarına kadar bilgilerinin alınarak güvenlik kontrolü sonrasında içeri alındığını belirledi.

Toplantı sonrasında adı geçen gazetecinin nasıl girdiği, kim tarafından içeri alındığı ve hangi unvan ile orada oturtulduğu merak konusu oldu.

Söz konusu gazetecinin Ankara’ya giden ve Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi’ye destek isteyen muhtarlar arasında da yer aldığı ve muhtar olarak tanıtıldığı da sosyal paylaşım siteleri başta olmak üzere Edirne’de yayın yapan yerel gazetelerin bazılarının haber sayfaları ve köşe yazılarında da yer almıştı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30