banner137
banner25

Bakan olarak geliyor!
Edirne Milletvekili olduğu günden buyana yoğun Meclis programına rağmen kendi bölgesini karış karış gezen Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu Bakan olduğunu öğrendiği kentine bu defa Bakan olarak geliyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kabinede yaptığı değişiklik sonrasında Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu’nu Sağlık Bakanlığına getirmesi başta partililer olmak üzere Edirne’de yaşayan vatandaşları son derece memnun etti.
Bakan sıfatı ile yarın Edirne’ye gelecek olan Mehmet Müezzinoğlu’nun programı da belli oldu.Sabah İstanbul’dan karayolu ile hareket edecek olan Müezzinoğlu’nun 09:30 da otoyol gişelerinde partililer tarafından karşılanması bekleniyor.Saat 10:00 da Edirne Valisi Hasan Duruer’i saat 10:30 da da Trakya Üniversitesi Rektörü Prf.Dr.Yener Yörük’ü makamından ziyaret edecek olan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu saat 11:00 da Mimar Sinan Kapalı Spor salonuna gelerek burada partilileri ile bir araya gelecek.Yaklaşık bir buçuk saat partililere hitap etmesi beklenen Müezzinoğlu daha sonra 13:30 da Uzunköprü ilçesine hareket edecek.14:00 ila 16:00 arasında Uzunköprü parti teşkilatı ile bir araya gelecek olan Müezzinoğlu saat 16:30-18:30 saatleri arasında da Keşan ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek programını sonlandırarak İstanbul’a hareket edecek.
Sağlık Bakanının Edirne’ye gelmesine ilişkin olarak partililer Kapalı Spor salonunu gelin gibi süsleyerek beklemeye başladılar.Ak Parti İl Başkanı Av.Müjdat Kahve ise bugüne kadar vekil olarak ağırladıkları Müezzinoğlu’nu bundan böyle Bakan olarak ağırlayacaklarını belirterek “bu gurur Edirne’nin gururu.Cumartesi sabahı Bakanımızı en iyi şekilde ağırlayacağız”diyerek herkesi bu organizasyona davet etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30