banner78
banner25

Bakan Müezzinoğlu
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin ilçesi Keşan’da katıldığı cami temel atma töreni sonrasında bir başka ilçe olan Uzunköprü ilçesine giderek burada partilileri ile bir araya geldi ve esnaf ziyaretinde bulundu.

Sürekli olarak halkın arasında dolaşmayı tercih eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu esnaf ziyareti sırasında bir esnaftan iki sepet üzümü 100 TL para vererek aldı,ayakkabılarını boyatarak boyacıya 20 TL para verdi ve şapka satan bir satıcının yanına gelerek kendine uygun bir şapka baktı.

Esnaflarla sohbet ederek kendilerine kırmızı karanfil dağıtan Bakan Müezzinoğlu cami temel atma töreni sırasında tozlanan ayakkabılarını Uzunköprü’nün meşhur boyacılarına boyattı.20 TL karşılığında boyattığı ayakkabılarını boyayan boyacı ile bir süre sohbet eden Müezzinoğlu boyacının kaç çocuk sahibi olduğunu sorunca “6 çocuk, 6 torun ” cevabını aldı.

Başbakanın 3 çocuk öğüdünü çoktan almış diyen Müezzinoğlu daha sonra yaya olarak çarşıyı dolaşmaya başladı.Yanına yaklaşan ve sağlık alanında yaşanan gelişmelerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren bir vatandaşın yanına gelerek “başbakanımızdan Allah razı olsun.Bir kuruş vermeden elimizi kolumuzu sağlayarak çıktık.Sanki babamızın hastanesi”diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bir gazetecinin 112 aramalarında telefonlara geç bakılıyor.Uzun süre klasik müzik dinletiliyor ve zaman kaybı yaşanıyor.Bu konuda eleştiriler var”demesi üzerine “Normalde 5 ile 8 saniyeyi aşan bir zaman kaybını asla normal karşılamayız. Çünkü biz 5 ile 8 saat arasında Mogadişu'dan yaralılarımızı alıp geliyoruz. Bir telefonun normal çalma süresi 7-8 saniyeyi asla geçmemeli. O anlamda bir sıkıntı olursa gerekli müdahaleleri de yaparız" yanıtını verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30