banner78
banner25

Bağımsız adaydan tepki!

Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu ve beraberindeki Ak Partililerin Saraçlar caddesi ziyaretinde yerlere attıkları kağıtlar bağımsız Belediye Başkan adayı Dr.Ayten Eren’in tepkisine neden oldu.

Saraçlar caddesinde bulunan seçim bürosu önünden yaya olarak geçen ve bu geçişleri sırasında ellerinde bulunan “5 dakika düşün,5 yıl daha kaybetme”yazılı kağıtları yerlere atan Ak partililere ve Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu’na tepki gösteren bağımsız aday Ayten Eren “arkadaşlar nasıl bir şeydir bu!Burası az önce siz geçmeden önce tertemizdi.Hakkınız var mı Edirne’yi kirletmeye?Ülkeyi kirlettiniz birde burayı mı kirletmeye geldiniz?”diyerek tepkisini gösterdi.

Yerlere atılan el broşürlerini eline aldığı süpürge ile süpürmeye çalışan Ayten Eren “şu hale bakın! Az önce onlardan geçmeden önce burası tertemizdi.Bu kenti kirletenleri çok kınıyorum.Bir bakanın arkasına başkan adayını alarak gezmesi hiç etik bir şey değil.Ben diş hekimiyim.O gidip benim Ankara’da sorunlarımı çözecekken, gelip burada kentimi kirletiyor.Onu görevine davet ediyorum”şeklinde konuştu. 

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30